Goed middel voor na je apres ski
Afterparty meegenomen op wintersport. Elke avond na de après-ski afterparty genomen, waardoor ik elke dag weer fit op de piste stond.
Erik  uit  Groningen  |  Netherlands
Give away na onze bruiloft
Op de website zagen we deze leuke wedding versie van Afterparty. Gekocht voor onze gasten. Mooie reacties niet alleen van onze bruiloft maar ook dat iedereen zich zo top voelde de volgende morgen. Een aanbeveling en ook een leuke give away, iets anders dan een pepermuntje toch.
Claudia  uit  Tiel  |  Nederland
Kerstborrel
Van de week kregen we deze leuke give away na onze kerstborrel op de zaak. Aan de borrel en de volgende dag gewoon weer fis achter mijn bureau. Top zeg ik sla afterparty in voor de komende feestdagen.
Klaas  uit  Nijmegen  |  Nederland
Geweldig!
Elke keer weer fris en fruitig opgestaan na een gezellig avondje borrelen. Veel minder last vd drank de volgende morgen! Afterparty is echt een super product!
Vanessa  uit  Zandvoort  |  Netherlands
Helemaal overtuigd van dit super product
Was heel benieuwd of het zou werken. Nou ik ben overtuigd wat een super product. Totaal een beter gevoel de volgende morgen. Een echte wanna have.
Luce  uit  Badhoevedorp  |  Netherlands
Pride 2019
Pride tonight Bright tomorrow! Dit was precies hoe ik mij voelde de day after The grand Pride Cocktail Party top spul Afterparty. Ik ben fan. En wat een prachtige sleeve had afterparty om hun product gemaakt. Love the Idea and the goodie bag!
Mike  uit  Amsterdam  |  Nederland
Feest op studentenvereniging en de volgende dag herboren!
Laatst een super leuk feest gehad bij een studentenvereniging in Rotterdam! Had de week erna nog wel een tentamen... After Party erin en helemaal klaar voor een dag studeren in de UB, fris en fruitig!
Nick  uit  Rotterdam  |  Netherlands
Na een feestje de volgende morgen fris op het sportveld
De heerlijke ski dag eindige met een top après ski feestje en een ‘’afterparty’’. De volgende ochtend fris en fruitig voor weer een fantastische ski dag ☺
Thymen  uit  Amsterdam  |  Netherlands
Super snelle levering en onwijs happy met het product!!
Super snelle levering en onwijs happy met het product!! Geprobeerd na een avondje goed stappen en het werkt fantastisch. Bye bye tegen slechte mornings na een feestje!
Marc en Youri  uit  Amsterdam  |  Nederland
De volgende dag gewoon kunnen doen wat je moet doen. Ideaal..
Na een gezellige zondagavond eten en drinken met een goede vriend bij Izakaya in Amsterdam voor de eerste keer AfterParty geprobeerd. De volgende dag had ik allemaal afspraken en gelukkig kon ik fris & bij de les aan tafel schuiven, ideaal. Nu gebruik ik het ook regelmatig als ik te weinig water en teveel koffie heb gedronken ... Probeer het zelf eens zou ik zeggen.
Robert  uit  Amsterdam  |  Netherlands
Afterparty wordt zeker mijn laatste drankje voor het slapengaan!
Ik heb AfterParty uitgeprobeerd, na een huisfeestje. En heb het gevoel dat het werkte! Ik stond in ieder geval veel frisser op, wel met een lekker gevoel van gezelligheid, laat naar bed én toch kunnen drinken. AfterParty wordt zeker mijn laatste drankje voor het slapen gaan!
Selena  uit  Oud-Alblas  |  Nederland
Af en toe een feestje
Ik drink niet vaak omdat ik fit wil zijn, voor mezelf, maar ook voor mijn werk als yoga lerares en masseur. Maar mocht ik een feestje hebben neem ik mijn afterparty voordat ik ga slapen en voel me de volgende dag gewoon goed.
Scarlet  uit  Ibiza  |  Ibiza
Zakendiner, wijntje, Afterparty time!
Zakendiner, wijntjes, veelste laat naar bed. Maar voor het slapen gaan afterparty genomen. De volgende morgen vroeg er uit, naar het werk en dat ging top!!
Yo  uit  Amsterdam  |  Nederland
Na een avondje stappen gebruik ik AfterParty
De volgende morgen geen last van futloosheid en ga er weer heerlijk op uit met mijn vrienden!
Maz  uit  Veghel  |  Netherlands
Top spul!
Ik heb tegenwoordig Afterparty standaard in de keukenla liggen:) Sla de bruistabletten niet meer over na een avondje doorzakken.
Michel  uit  Nijmegen  |  Netherlands
Sporten of saunabezoek, Ik neem het standaard in mijn tas mee!
Na een intensieve sport les of saunabezoek is het ook fijn om AfterParty in te nemen (met water).
Marlies  uit  Utrecht  |  Netherlands
Ik sta veel opgewekter op na een avondje met teveel biertjes
Ik neem het standaard voor het slapen gaan nadat ik bijvoorbeeld uit ben geweest. Ik sta tegenwoordig veel frisser op in de ochtend.
Lars  uit  Rotterdam  |  Netherlands
Ik ben blij verrast door AfterParty!
Tijdens een bruiloft hadden de bruid en bruidegom AfterParty op de kamers laten neerleggen: niemand kende het, maar iedereen heeft met zijn/haar beschonken hoofd het water laten bruisen met AfterParty! De volgende ochtend had iedereen het erover en konden we gezellig ontbijten met elkaar.
Esther  uit  Den Haag  |  The Netherlands
je review
Je Review

Vertel ons alles over je After Party-ervaringen. We horen graag van je!