AfterParty 20 stuks (€1,50 P/ST)

In stock
SKU
941010
€ 30,00 € 27,52

Genoeg om je vrienden te voorzien van een frisse ochtend na jullie gezellige feestje! Handig formaat om mee te nemen of vast thuis op je nachtkastje neer te leggen met een leeg glas zodat je echt niet vergeet om AfterParty te nemen ;-)

Productomschrijving:

AfterParty bevat o.a. Magnesium en helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij blootstelling aan hitte, na een intensieve beweging (denk hierbij aan sporten en dansen) en na het gebruik van alcohol. Daarnaast bevat AfterParty vitamine C, dit activeert de natuurlijke energie in het lichaam.

Schrijf jouw eigen review
Je plaatst een review over: AfterParty 20 stuks (€1,50 P/ST)

Gebruik:

Elke AfterParty sachet bevat 2 tabletten voor 1 keer gebruik.

Los twee bruistabletten op in twee grote glazen water (0,4 liter) en drink deze na de consumptie van alcohol voor het slapen gaan. Het is van belang dat je minimaal 2 grote glazen water gebruikt om de tabletten op te lossen. De hoeveelheid water is van belang voor de ondersteuning bij het handhaven van de vochtbalans.

Ingrediënten:

Dextrose, voedingszuur (citroenzuur), Inuline, Natriumcarbonaten, Kaliumcarbonaten, Magnesiumcitraten, smaakstof (citroen/limoen), L-ascorbinezuur (vitamine C), Zoetstof: Saccharin sodium, kleurstof: Riboflavin (E101). Voedingswaarde per dosis: energie KJ/kcal 92.4/ 21.9, vet 0 g, koolhydraten 2.74 g (waarvan 2.66 g suiker), eiwitten 0 g, vezels 1.2 g, natrium 770 mg, kalium 186 mg, magnesium 112 mg (29% van de RI*), vitamine C 80 mg (100% van de RI*). Nettogewicht 10 gram. (* RI = Referentie-inname).

Bewaren:

Op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk:

Drink met mate en bestuur nooit een auto na het drinken van alcohol. AfterParty heeft geen invloed op het alcoholpercentage in het bloed. AfterParty is geen vervanging voor een gezond voedingspatroon.